Home > Concepten

Concepten

Exterior

Tegelgroep Nederland Exterior is expert in outdoor toepassingen met keramische tegels en aansluitende producten. Het assortiment van Tegelgroep Nederland Exterior bestaat uit een tweetal concepten, beide zorgvuldig samengesteld om optimaal in te spelen op de behoeften van tuinarchitecten, exterior designers en franchise & formuleorganisaties.

Exterior Collection

De Exterior Collection is samengesteld in samenwerking met Tagina. Deze Italiaanse producent ontwikkelt de Compact tegelserie in diktes 18 en 20mm, optimaal voor outdoor toepassingen. Van 61×61 tot grootformaat 92×92 cm sluit deze collectie naadloos aan op de huidige trends en ontwikkelingen in de markt.

vtwonen buitentegels

In 2014 heeft Tegelgroep Nederland haar licentieovereenkomst met vtwonen uitgebreid tot een prachtige collectie, de vtwonen buitentegels. Een collectie tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen. Van uni tegels tot prachtige dessins, met de vtwonen buitentegels creëer je een buitenvloer met een twist.

duostone vtwonen buitentegels

duostone: hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®. Een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal! Slechts 16 kilo per tegel en dat is een fractie in vergelijking met beton of natuursteen in hetzelfde formaat. Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerken van deze XL tegels stukken eenvoudiger. Omdat je ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand kunt verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken.

solostone vtwonen buitentegels

SOLOSTONE: unieke XXL-tegels (92 x 92 cm) die eenvoudig te verwerken zijn op een speciaal draagsysteem. Dit is niet alleen ideaal om leidingen en stroomkabels weg te werken, maar hierdoor zijn ze ook zonder probleem te verwerken op dakterras en balkon.