Home > Onthulling van de vtwonen buitentegels sfeertuin in Lelystad

Onthulling van de vtwonen buitentegels sfeertuin in Lelystad

Lelystad

6 mei 2016

Vandaag en morgen is het zover: de onthulling van de vtwonen buitentegels sfeertuin bij Bouwman Buitenleven. In dit spectaculaire project, waar ruim 75 m2 vtwonen buitentegels zijn verwerkt, kan worden genoten van het het optimale vtwonen buitengevoel. Niet alleen erg sfeervol, ook is er aandacht voor de vele mogelijkheden van de collectie en de voordelen van keramische tegels.

 

Het bijzondere ontwerp, uiteraard geheel in vtwonen stijl, onderscheidt zich door het gebruik van ronde vormen. Daarnaast toont deze sfeervolle tuin naast de internationaal bekroonde duostone vtwonen buitentegels ook de geheel nieuwe collectie SOLOSTONE. Onder andere de fraaie series Beachwood en Classic zijn veelvuldig terug te vinden.

Springfair

De onthulling van dit bijzondere project vindt plaats tijdens een tweedaags evenement: de OUTSIDE LIVING – Springfair. Tijdens dit event kunnen bezoekers zich volledig laten onderdompelen in het ultieme buitenleven en zich laten verrassen én inspireren door de vtwonen buitentegelcollectie.