Home > Woonbeurs 2014 – een FANTASTISCHE editie!

Woonbeurs 2014 – een FANTASTISCHE editie!

28 oktober 2014

Eerder deze maand heeft de jaarlijkse Woonbeurs zich weer opgehouden in de Amsterdam RAI. En alweer voor de 22e keer! Het was dit jaar een fantastische editie.

Maar liefst 15% meer bezoekers dan vorig jaar betekende dat bijna 70.000 mensen de Woonbeurs hebben bezocht. Dat zijn goede tekenen,  want verwacht wordt dat “steeds meer mensen weer actief aan de slag gaan met het veranderen en verbouwen van en rondom hun huis” nu de woningmarkt langzaam maar zeker aantrekt.

Samen met vtwonen tegels by Douglas & Jones kende duostone: vtwonen buitentegels een absolute prachtbeurs. Met een schitterende stand, als een “doorloophuis” van binnen naar buitentegels en het grootse, feestelijke échte vtwonen huis (vtwonen bestaat 50 jaar!) hadden we niets te klagen aan aandacht. Enthousiaste reacties van professionals, pers en woonconsumenten vielen ons regelmatig ten deel. En vooral ook via social media werden onze  bijzonder opvallende buitentegels regelmatig aangeprezen en op de mooiste plaatjes vastgelegd. Er is weer heel veel inspiratie opgedaan voor heel veel nieuwe buitenvloeren met duostone: vtwonen buitentegels. Laat het voorjaar maar komen!

Bekijk hier de beelden!!